Nou Ie traditionala ST5

Ie traditionala ST5

ST5

New product

Ie traditionala romaneasca, model ST5 (creasta de cocos) din panza topita de culoare alba (bumbac 100%). Ia este incretita la gat si se prinde cu un snur din aceeasi culoare cu modelul. Este lucrata manual, in stil traditioanal, fiind croita din 4 foi de panza si unite intre ele printr-o cusatura manuala. Manecile se pot strange cu un snur.

More details

Informații

Atunci cand ne mobilizam ca sa avem grija de corpul nostru si gandim sa ne simtim bine, o ie din panza topita este foarte potrivita, deoarece ne da acest confort, pentru ca panza topita are o multitudine de proprietati: permite o buna aerisire si pastreaza corpul aerisit, nu este dura la atingere, este moale si catifelata, absoarbe si elimina umezeala corpului cu usurinta, nu este alergena…

Aceasta ie traditionala din panza topita poate fi pastrata intreaga viata, daca ai grija sa o speli manual, cu sampon, in loc de dero, iar daca vrei sa o daruiesti cuiva drag poate constitui cadoul adecvat avand un echilibru perfect intre calitatea, frumusetea modelului si durata de viata. Un alt model de ie traditionala gasiti aici.